For besøkende

For besøkende

For besøkende

For besøkende

For besøkende

For besøkende

For besøkende

Overnatting

Hotellene ligger i umiddelbar nærhet til Stavanger Lufthavn, Solastranden og kun en 15 minutters kjøretur fra Stavanger og Sandnes sentrum. Du er nær det meste, enten du vil utforske naturen, gå på shopping, besøke museer eller nyte god mat og drikke.

Transport

Clarion Hotel Air, Quality Airport Hotel Stavanger, Scandic Stavanger Airport og Sola Strand Hotel ligger alle like ved Stavanger Lufthavn Sola.  Det er enkelt og komme seg hotellene både med bil, buss, fly og tog.

Du kan til og med ankomme sjøveien med båt. Hotellene ligger mellom 50 meter og 2 km fra Stavanger Lufthavn Sola.

Smaken av sola

Mat og matopplevelser er noe vi er opptatt av og på Sola er du midt i Rogalands matfat. Kokkene lar seg inspirere av sesongens beste råvarer og du kan lene deg tilbake og nyte.

Spennende menyer tilpasset din konferanse på Sola

Vi tilpasser menyen etter din konferanse sitt budsjett og konsept

Områdekart

Våre strender er blant de vakreste i verden, og er med god grunn svært populære både blant innbyggere, turister og surfere. Sola kommune har to sentrum, Sola sentrum og Tananger sentrum, begge med godt utbygd tilbud innen varehandel og service.

Hvis du skanner QR koden kommer du inn på kartet med oversikt over en rekke aktiviteter, turer, severdigheter og kulturtilbud i Sola!

Velkommen til Sola!

Ser dette fristende ut? 

Vi er klare for å ta i mot dere i naturskjønne omgivelser og med alle fasiliteter tilgjengelig!

Book ditt opphold